Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Premis Llença’t i Jornades Econòmiques de Pineda de Mar 2017

Premis Llença't Pineda de Mar 2017

El passat dimecres 17 de maig van tenir lloc a Pineda de Mar les jornades econòmiques. Unes jornades que es fan cada 2 anys i on hi van ponents molt interessants. Aquest any, a més, es va lligar amb un concurs d’idees emprenedors on des de ClauTIC hi vam participar amb els nois i noies de secundària.

Durant la jornada vam poder gaudir d’una ponència d’Emilio Duró al matí, i del mentalisme de Javier Luxor i els bons consells de la Patrícia Ramírez, psicòloga esportiva. La jornada es va acabar amb l’entrega de premis del concurs d’idees emprenedores Llença’t.

Des de ClauTIC vam plantejar l’activitat pels nois i noies de secundària i vam presentar 3 projectes, un per a cada categoria. Els nostres projectes van ser: Timbre intel·ligent, Pas de zebra intel·ligent i Livetime. De manera molt resumida podríem dir que el primer és una barreja entre la bústia de veu del mobil i el timbre de casa, el segon un pas de zebra amb llum i que s’il·lumina en el moment adequat i el tercer un banc del temps relacionat amb la tecnologia. De fet, estem pendents de presentar els projectes a l’ajuntament!

Afegir que dels 3 projectes presentats en 2 categories vam quedar segons i en la categoria d’una Pineda millor vam guanyar!

Volem felicitar als nois participants i agrair als pares els desplaçaments i el suport en tot moment.

Us deixem amb algunes fotos de l’entrega de premis.


Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »