CAMPUS D’ESTIU 2022

clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2022

CAMPUS D’ESTIU DE ROBÒTICA I VIDEOJOCS 2022

En els nostres campus de robòtica i videojocs s’ho passaran bé, aprendran, i coneixeran altres nois i noies amb les mateixes inquietuds! Aquest estiu vine als nostres campus!

CAMPUS D’ESTIU DE ROBÒTICA I VIDEOJOCS 2022

Converteix el teu hobby en habilitats per al futur

El/La teu/va fill/a és un apassionat/da de les tecnologies?
Li agrada la robòtica i/o els videojocs? Li agradaria provar-ho?

Utilitzem les eines que més els hi agraden per a que aprenguin a crear, experimentar i compartir!
Pensat especialment per a nens i nenes de 8-14 anys.

clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2022
Minecraft inicial
clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2022
Robòtica inicial
clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2022
Minecraft nivell intermig
clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2022
Robòtica nivell intermig

Informació general del campus de robòtica i videojocs

Setmanes (clica a sobre la setmana per conèixer les activitats)

Horaris

horaris clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2022

De dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h

Preus

preus clautic campus estiu 2022

180,00€ /setmana alumnes acadèmia

200,00€ /setmana alumnes externs

Localització

Què farem als campus de robòtica i videojocs?

clautic Campus de robòtica inicial estiu 2022

Robòtica (nivell inicial)

27 juny – 1 de juliol o 11- 15 de juliol

En aquest curs intensiu de 20h els nois i noies s’iniciaran en el món de la robòtica de la mà dels nostres professors experts en la temàtica fent servir els robots Dash and Dot i els seus complements (tiradors de pilota, xilòfon, pala per recollir objectes…), Lego Wedo i Scratch com a eina d’iniciació a la programació. 

Aprendrem a construir robots de Lego Wedo, a programar-los amb Scratch, aprendrem a moure i programar els robots de Dash i Dot tot fent reptes molt divertits. Cada alumne tindrà el seu propi robot i tablet/ordinador i la majoria d’activitats seran individuals adaptant-nos al ritme de treball del propi alumne. També hi haurà alguna activitat en equip on hauran de col·laborar entre ells (tot i tenir cadascú la seva eina, hauran de coordinar-se per assolir l’objectiu)

Aquest curs està pensat per nois i noies de 8 a 12 anys que comencin en el món de la robòtica i la programació. 

clautic Campus de robòtica estiu 2022

Robòtica (nivell intermig)

4 – 8 de juliol o 18 – 22 de juliol

En aquest curs intensiu de 20h els nois i noies aprendran a construir, programar i radiocontrolar amb un comandament els robots de VEX IQ acabant el campus amb una competició interna entre els diferents equips. 

Els nois i noies formaran grups de 3 on cadascú tindrà un rol concret (enginyer, programador, comunicador/ajudant) i hauran de superar les 3 fases de la competició oficial – VEX IQ CHALLENGE: 1ª fase ronda robot radiocontrolat individual, 2ª fase ronda robot radiocontrolat col·laboratiu, 3ª fase ronda robot programat. 

En aquest curs aprendran a construir, programar, radiocontrolar els robots de VEX IQ, però també a treballar en equip per rols i tasques concretes, a documentar el que van fent per aprendre dels errors, solucionar-los i analitzar el què ha passat a cada prova, a comunicar-se de forma eficient i efectiva amb els companys i companyes. 

Aquest curs està pensat per nois i noies de 10 a 14 anys que s’inicien en el món de la robòtica o pels més petits de 10 que ja hagin fet alguna activitat de robòtica prèviament (altres campus amb nosaltres o activitat anual). 

*En cas de voler fer aquesta activitat i no tenir clar si és l’adequada pel nen o nena, envieu-nos un email

clautic Campus minecraft inicial estiu 2022

Minecraft (nivell inicial)

27 juny – 1 de juliol o 11- 15 de juliol

En aquest curs intensiu de 20h els nois i noies s’iniciaran en el món de Minecraft començant des de 0 i augmentant la dificultat progressivament. 

Començarem el curs amb una presentació ràpida del joc i de què ens permet fer, seguirem amb 2 activitats de creativitat (una d’individual i una de col·lectiva fent servir mods  – modificacions del joc – en grups de 4 on, a més hauran de buscar informació sobre el que han de construir), farem algunes activitats amb circuits de Redstone (equivalent a l’electricitat de Minecraft) i acabarem fent una competició amistosa amb 3 proves (són les mateixes proves que fem a la Lliga de Minecraft anual: Joc de zona per equips, Player vs Player tots contra tots i Batalla de construcció). 

Aquest curs està pensat per nois i noies de 8 a 12 anys que s’inicien en el món de Minecraft o que vulguin millorar les seves habilitats (tot i que ja faci temps que hi juguen). L’activitat es farà amb la versió Java Edition i amb els nostres ordinadors gaming. 

clautic Campus mods minecraft estiu 2022

Minecraft (nivell intermig)

4 – 8 de juliol o 18 – 22 de juliol

En aquest curs intensiu de 20h els nois i noies s’especialitzaran en el disseny i programació de mods per a Minecraft i també aprendran programació amb blocs i Python a través de Minecraft Education. 

Començarem el curs dissenyant i programant roba per als nostres personatges de Minecraft, creant espases i altres eines i armes amb efectes especials i potències diferents de les originals, programarem MOBS (personatges autònoms animats des d’un porc que obri portes de les cases a un aldeano o una vaca que ens defensi dels Creepers) i acabarem fent algunes activitats de programació a través de Minecraft Education (primer amb blocs i després amb Python). 

Aquest curs està pensat per nois i noies de 10  a 14 anys que ja juguin a Minecraft i vulguin fer un pas més iniciant-se en la creació dels seus propis mods. Encara que no siguin uns grans jugadors de Minecraft, també és una manera molt visual d’aprendre programació i disseny 3D, tot i que a qui més captarà l’atenció és als experts de Minecraft!

Tens dubtes sobre els campus d’estiu? Envia’ns un email i ens posarem en contacte amb tu.

Les competències digitals cada dia més importants

En els nostres campus de robòtica i videojocs treballem i aprenem amb les eines més actuals del moment: programació, desenvolupament de videojocs, robòtica, disseny, matemàtiques i molt més, augmentant el seu currículum amb noves habilitats!

logos eines clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2022

Per què els nostres campus de robòtica i videojocs?

clautic

Classes molt reduïdes

Grups de màxim 12 alumnes per aula. Ratio 1:6 (un professor – 6 alumnes)

equips clautic

150m² dedicats a la robòtica i als videojocs

Aules equipades amb tot el necessari, ordinadors potents i aire acondicionat. Deixa’ns els teus fills mentre gaudeixes de les platges de Pineda de Mar. A 1 minut caminant de l’acadèmia.

local clautic

Més de 10 anys d’experiència

Pioners a Catalunya en campus de robòtica i videojocs. Durant més de 10 anys hem format i seguim formant nois i noies.
Extraescolars anuals des de 2014.

Notícia La Vanguardia

Notícia Diari Ara

On som?

Ens trobem en un espai privilegiat, just davant la platja, en un local amb aire condicionat que dóna a una plaça amb molta llum natural, on podem sortir a esmorzar amb espai per a tothom. Estem molt ben comunicats, i podreu trobar lloc per aparcar just al costat.

Si en canvi preferiu venir en transport públic, també podeu venir en tren perquè l’acadèmia es troba a només 10 minuts caminant de l’estació.