Cursos extraescolars de robòtica i videojocs

Cursos extraescolars de robòtica i videojocs a partir de 8 anys i fins els 18 anys

Tenim 2 itineraris complementaris de cursos extraescolars de robòtica i videojocs. Cursos progressius on treballem amb eines que capten l’atenció dels nois i noies. No es tracta d’ensenyar un únic llenguatge, sinó de fer raonar i de ser capaços d’analitzar i resoldre els problemes plantejats, independentment de l’eina que utilitzin.

CURSOS EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA

CURSOS EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA

CURSOS EXTRAESCOLARS DE CREACIÓ DE VIDEOJOCS

CURSOS EXTRAESCOLARS DE CREACIÓ DE VIDEOJOCS

Per quin curs extraescolar començo? Robòtica o Videojocs?

Dependrà de l’interès del nen/a, l’objectiu és que aprengui d’una forma amena i divertida a través d’eines que captin el seu interès. Al final la robòtica i la creació de videojocs són eines per treballar conceptes STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques). Els nostres cursos extraescolars de robòtica i videojocs estan pensats de forma progressiva, on a través de diferents reptes i diferents eines, anem incrementant el nivell de dificultat de forma progressiva.

Si el/la teu/va fill/a té menys de 12 anys, les assignatures d’entrada són “V1” i/o “R1” per després poder seguir amb la línia de l’itinerari

En cas de que el/la teu/va fill/a tingui més de 12, l’assignatura per on començar és “ES” (Entrada Secundària), una assignatura de nivellació per després poder incorporar-sea una o a les dues línies de l’itinerari.

ITINERARI DELS CURSOS EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA I CREACIÓ DE VIDEOJOCS

CURSOS EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA

En els cursos de robòtica de primària, ens centrem en les estructures bàsiques de programació, la contrucció de diferents muntatges per superar els reptes proposats, el treball per rols i la comunicació del repte/projecte. Comencem treballant amb robots de Lego, tant WeDo 2.0 com Mindstorms i programant amb blocs (tipus Scratch).
Als cursos de robòtica de secundària, comencen amb els robots modulars de VEX IQ per seguir prototipant i programant els seus propis robots/projectes amb Arduino. Continuem amb el treball en equip i per rols i documentant tot el que passa a través de vídeos i els nostres propis blogs.

CURSOS EXTRAESCOLARS DE CREACIÓ DE VIDEOJOCS

En els cursos de creació de videjocs de primària, principalment ens centrem en aprendre les estructures bàsiques de programació (seqüències, bucles, condicionals, operdadors lògics, funcions, variables, llistes…) mentre aprenen a crear videojocs, i a conèixer els fonaments del disseny de personatges, tipus d’imatges (jpg, gif, png… ).
En els cursos de videojocs de secundària agafem tot el que hem après a primària i passem a codi escrit amb el llenguatge de programació C# i li afegim una eina semiprofessional de creació de videojocs per acabar fent videojocs en 3D amb Unity.