Cursos extraescolars de Minecraft

A partir de 8 anys i fins els 15 anys

Minecraft: crear els teus propis mons, MOD's i projectes

Els nostres cursos de Minecraft per a primària i secundària estan dissenyats per a fomentar un aprenentatge dinàmic i lúdic que ajuda els nens i nenes a desenvolupar habilitats importants per al seu futur.

En els cursos de primària de Minecraft, utilitzem Minecraft i Minecraft Education Edition. L’enfocament principal és aprendre les estructures bàsiques de la construcció de mons, com ara blocs, biomes i estructures. Els alumnes aprenen a crear els seus propis mons en Minecraft i a comprendre els fonaments del disseny d’estructures i els diferents tipus de blocs, com ara terra, pedra i fusta.

En canvi, en els cursos de Minecraft de secundària, es fa un pas més enllà. S’aprofita tot el que s’ha après a primària i s’utilitza per aprendre conceptes bàsics de programació. A més a més, tenen l’oportunitat d’explorar temes més avançats com la ciberseguretat, la sostenibilitat i la intel·ligència artificial dins del context del joc. Finalment, els alumnes tenen l’oportunitat de crear projectes més complexos, com ara ciutats sostenibles o sistemes automatitzats dins del joc.

Aquesta metodologia d’aprenentatge basada en el joc permet als alumnes desenvolupar habilitats de pensament crític, resolució de problemes i treball en equip, tot això mentre es diverteixen jugant a Minecraft.