Dos equips pinedencs classificats a la final de la Robocat, el Campionat de Robòtica de Catalunya

Source: Dos equips pinedencs classificats a la final de la Robocat, el Campionat de Robòtica de Catalunya

Entrevista https://alacarta.radiopineda.cat/programs/ditifet/radiopineda_podcast_9219

Els dos equips, formats íntegrament per nois i noies de Pineda que tenen entre 14 i 18 anys, i alumnes de ClauTic, s’han classificat aquest diumenge a Girona a la final del Campionat de Robòtica de Catalunya, la Robocat. Els dos equips han quedat 1ers i 2ons de la categoria Sènior. En aquesta competició hi han participat 6 equips de tot Catalunya on els joves havien de construïr i programar un robot amb l’objectiu de completar una missió. Marc Gàlvez de ClauTic ha dit que aquest any la temàtica de la Robocat era la figura dels Castellers i l’objectiu era construïr castells amb uns cubs i anar fent pissos amb el robot.

Marc Gàlvez de ClauTic ha dit que els nois i noies han dissenyat, montat i programat ells mateixos el robot i ha destacat la fiabilitat dels dos robots que han fet els joves pinedencs a la competició.

 La final de la Robocat, on hi participaran els dos equips pinedencs de ClauTic, es farà dissabte que ve a Girona. Recordem que la Robocat és una competició de robòtica educativa que vol promoure l’aprenentatge en robòtica.