Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Dos equips pinedencs classificats a la final de la Robocat, el Campionat de Robòtica de Catalunya

Source: Dos equips pinedencs classificats a la final de la Robocat, el Campionat de Robòtica de Catalunya

Entrevista https://alacarta.radiopineda.cat/programs/ditifet/radiopineda_podcast_9219

Els dos equips, formats íntegrament per nois i noies de Pineda que tenen entre 14 i 18 anys, i alumnes de ClauTic, s’han classificat aquest diumenge a Girona a la final del Campionat de Robòtica de Catalunya, la Robocat. Els dos equips han quedat 1ers i 2ons de la categoria Sènior. En aquesta competició hi han participat 6 equips de tot Catalunya on els joves havien de construïr i programar un robot amb l’objectiu de completar una missió. Marc Gàlvez de ClauTic ha dit que aquest any la temàtica de la Robocat era la figura dels Castellers i l’objectiu era construïr castells amb uns cubs i anar fent pissos amb el robot.

Marc Gàlvez de ClauTic ha dit que els nois i noies han dissenyat, montat i programat ells mateixos el robot i ha destacat la fiabilitat dels dos robots que han fet els joves pinedencs a la competició.

 La final de la Robocat, on hi participaran els dos equips pinedencs de ClauTic, es farà dissabte que ve a Girona. Recordem que la Robocat és una competició de robòtica educativa que vol promoure l’aprenentatge en robòtica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »