Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Notícies d’aquí a final de curs

Hola de nou,

Aquestes setmanes no estem l’ho actius que ens agradaria en el blog, però això és degut al final de curs que tenim, i és que tenim un piló de coses a fer!

Primer de tot, comentar-vos que a partir de la setmana que ve trobareu per la zona de l’alt maresme informació sobre les nostres activitats de l’any vinent, doncs ja tenim els díptics amb els itineraris i els horaris.

El 23 de maig estarem durant tot el matí al Roboresme, fira de robòtica de l’alt maresme que es fa a Tordera, encara hem de decidir si fem algun taller.

El dia 27 de maig a les 11,30 del matí farem una presentació a l’acadèmia de l’itinerari dels propers anys, esteu tots convidats a venir!

El dia 9 de juny, farem presentació dels diferents projectes i final de curs a les classes de Barcelona

El dia 10 de juny, a l’auditori de Pineda hi passaran tots els nostres alumnes presentant els diferents projectes que han fet al llarg de l’any.

I a partir de l’1 de juliol comencem els campus (3 setmanes a Barcelona i 2 a Pineda).

Esperem veure’ns a algun d’aquests esdeveniments!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »