Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino a YouTube

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns!

Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal evolutiu (és a dir, que tenen la finalitat de mostrar els seus propis avenços), els que fan invents inútils… Un munt.

Tothom pot aprendre Arduino

Comencem per un canal d’un home gran d’estats units. No s’ha dedicat mai a l’electrònica, però això no li ha impedit mai poder aprendre Arduino!

El seu canal és d’electrònica en general, però també ens ensenya tot el que ha après d’Arduino.

També n’hi ha que comparteixen el que saben

Al canal d’Afrotechmods hi podrem trobar tutorials i explicacions de tot tipus relacionades amb l’electrònica de consum i Arduino.

L’Arduino més esbojarrat

També podem trobar a gent com en Michael Reeves, un dels principals creadors de contingut d’Arduino a YouTube. Els seus projectes destaquen per la seva utilitat: quasi zero. Això si, són projectes complicats i molt entretinguts de veure! També combina Arduino amb Raspberry Pi i d’altres eines. En aquest video podreu veure un dels seus millors projectes: una Roomba que s’enfada quan xoca contra els objectes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »