V5 – Creació de videojocs amb Unity (Inicial)

Curs d'iniciació amb Unity

Informació general del curs

Creació de videojocs amb Unity Far West

Assignatura d’entrada enfocada a secundària on s’introdueix a crear videojocs en 2D i 3D fent servir Unity amb l’objectiu d’endinsar-se als mons del disseny, creació i programació de videojocs.

Unity és una eina de creació de videojocs semiprofessional molt present i utilitzada en la indústria dels videojocs. Aprendrem a treballar amb la seva interfície i les seves funcionalitats, introduint-nos en el món de la programació, on veurem diferents funcions senzilles del llenguatge de programació C#, un dels més utilitzats pel que fa a la creació de videojocs.

A través d’aquesta eina, estudiarem i posarem en pràctica diferents conceptes de la física, com ara la gravetat, el fregament, les col·lisions i com detectar-les. També de les matemàtiques, a través de vectors tridimensionals, moviments, rotacions i escalabilitat en 3D. Pel que fa a la vessant més artística, ens introduirem a la creació d’escenaris propis, creant-ne terrenys amb edificis, objectes amb diferents textures, il·luminació personalitzada, i animant aquells objectes o personatges per donar-los un toc més personal i realista.

Tot això ho aplicarem als videojocs que crearem, ambientats en diferents temàtiques per tal de crear uns escenaris més amens, i dissenyats per treballar i aprendre els conceptes bàsics necessaris per a la introducció a la creació de videjocs amb Unity.

Edats

+12 anys (secundària)

Durada de les classes

1,5 hores setmanals

Eines i característiques

Unity i SublimeText.

Requisits previs

V3 o Entrada Secundària

ClauTIC

Projectes d'alumnes

Explora les creacions digitals dels nostres estudiants amb Scratch, on la imaginació cobra vida.
Descobreix els projectes innovadors creats pels nostres estudiants utilitzant Unity: des de videojocs fins a simulacions interactives.
Segueix els nostres joves innovadors en el seu viatge creatiu: des de la inspiració inicial fins al producte final en videojocs i robòtica.