Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Jornada de robòtica i programació a Tordera

El passat dijous vam ser presents a la 4a jornada de robòtica i programació que s’organitza des de l’Institut de Tordera.

Els nois i noies que van passar per l’stand van poder-se informar de les activitats que farem en el següent curs anual i en els campus i van poder competir en un combat de sumo de robots. També van poder veure alguns dels robots hibrids entre Lego i Arduino que estem fent amb els nois i noies de secundària de l’activitat de robòtica que fem al local de Pineda.

Finalment vam acabar fent 2 tallers de Unity on vam ensenyar de manera molt ràpida (30 min) quins elements de joc i com es crearia un joc estil Space Shooter. Els assistents als tallers van quedar molt contents!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »