Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Exercici setmanal amb Minecraft

Aquesta setmana us proposem la recreació d’una escena famosa a través de Minecraft, on podeu fer-ho directament amb Minecraft o aprofitant i treballant Mods.

La proposta és de recrear una escena de Sant Jordi (si ja estem al mes de maig, però es pot canviar per qualsevol temàtica que estigueu fent) on aparegui el drac, un cavaller (sant Jordi), una princesa, una cova, un prat o un poblat…

Si ho feu sense MODS podeu arribar a posar un personatge general (no un cavaller) fent de princesa i de Sant Jordi. El drac si que el podeu aconseguir sense Mods i tota l’escena (recreant la cova amb pedres, lava; el poblat…) si que ho podeu fer amb Minecraft normal, però si voleu fer els personatges personalitzats us tocarà crear-los.

A nivell de recomanació nosaltres utilitzem MCSkin3D + McCreator per a crear Mods i amb aquestes 2 eines podeu crear els personatges que volgueu i fins i tot automatitzar comportaments dels personatges.

Com sempre, si algú s’anima a crear l’escena i a passar-nos-la ho publicarem a la web.

*Fins i tot us podeu animar a fer roses, o d’altres elements per millorar l’escena.

Moltes gràcies i esperem que us agradi la proposa!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »