Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Esponsorització Rising Stars – Equip eSports de Clash Royale

Tot va començar amb un correu d’en Mario Tomey on hem deia que era un noi de Pineda de Mar que havia creat un equip de eSports que participaven a diferents competicions de Clash Royale i que volien arribar a competir a la SuperLiga Orange en 2 anys. Després de vàries reunions vam arribar a un acord de patrocini, i actualment clauTic és patrocinador d’aquest equip. L’equip està format per varis jugadors de tota Espanya i també té entrenadors, cap d’entrenadors i com una junta directiva (algu semblant a un club d’esports normal).

Actualment l’equip està competint a la Liga Bandida on portem una victòria i una derrota i també a d’altres competicions més petites, però la intenció és fer un equip potent per acabar competint a “primera divisió”.  Us deixem la web de l’equip ( risingstars.es) i els podeu seguir per Twitter @RStarsCR

I la pregunta és…i què hi pinta una acadèmia de robòtica, videojocs i programació com clauTic en el món del eSports? Bé, doncs des de fa temps, li estem donant voltes a crear una nova línia que és Aprenentatge a Través dels Videojocs, això que els americans en diuen Game Based Learning, i creiem que és un primer pas cap a aquesta línia. Creiem molt en el poder del joc i del videojoc per treballar la comunicació, l’autonomia, la constància, el treball en equip, el sentiment de pertanença a un club…  totes aquestes Soft Skills que portem anys treballant aquí, però sempre des de la robòtica, potser ha arribat el moment de fer-ho des dels videojocs, però no només en la creació, sinó amb el propi joc.

Actualment els jocs online que estan més de moda entres els joves són League of Legends, Fortnite (amb el famós Battle Royale), Clash Royale, Call of Duty, Counter Strike… i tots tenen en comú que estan apostant per jugar en equip, i això ens permet treballar amb grups i rols (algu que ens quadra molt amb el que fem amb la robòtica), però també la comunicació o treballar per tasques, fins i tot treballar amb deadlines amb projectes o objectius.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »