Els nostres monitors- La Sandra

La Sandra va començar a treballar amb nosaltres l’estiu passat i aquest any repetirà. La podeu trobar a l’aula dels grans ensenyant a programar i construir els robots de Vex IQ. A la tarda tant pot ser que estigui ensenyant Unity com Scratch!

Endavant amb l’entrevista!

Formació:  Vaig acabar el Grau d’Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions a La Salle l’any passat. Aquest any he estat treballant a Arduino i l’any que ve començaré un màster de Machine Learning a la KTH, Estocolm.

 

Raons: D’ençà que vaig començar la carrera, he estat treballant amb nens i nenes ensenyant robòtica i programació. Sempre m’ha agradat molt ensenyar i ClauTic m’oferia l’oportunitat de veure una nova manera d’ensenyar tecnologia.

 

Tasques : Durant el campus, els monitors tenim la tasca de guiar als alumnes. No es basa en una classe normal i corrent. Nosaltres acompanyem a l’alumne a equivocar-se i aprendre de l’error.  El fet d’ensenyar d’aquesta manera també implica que l’alumne desenvolupa molt més la creativitat per resoldre el repte proposat.

 

Habilitats: Els nens i nenes aprenen a pensar i a solucionar els reptes per ells mateixos. L’aprenentatge és completament pràctic i aprenen mentre  s’equivoquen i rectifiquen. A més a més, com que treballen en grup, aprenen a respectar els companys i a escoltar les opinions dels altres.

 

Què t’agrada més: Crec que el que més m’agrada és poder veure la motivació que tenen els nens en aprendre allò que tant m’agrada. A més a més, com a professor, també aprens amb ells, però sempre he pensat que el més important és aconseguir mantenir la motivació dels nens i, amb el campus d’estiu, s’aconsegueix

 

Gràcies Sandra!