Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Els nostres monitors- La Sandra

La Sandra va començar a treballar amb nosaltres l’estiu passat i aquest any repetirà. La podeu trobar a l’aula dels grans ensenyant a programar i construir els robots de Vex IQ. A la tarda tant pot ser que estigui ensenyant Unity com Scratch!

Endavant amb l’entrevista!

Formació:  Vaig acabar el Grau d’Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions a La Salle l’any passat. Aquest any he estat treballant a Arduino i l’any que ve començaré un màster de Machine Learning a la KTH, Estocolm.

 

Raons: D’ençà que vaig començar la carrera, he estat treballant amb nens i nenes ensenyant robòtica i programació. Sempre m’ha agradat molt ensenyar i ClauTic m’oferia l’oportunitat de veure una nova manera d’ensenyar tecnologia.

 

Tasques : Durant el campus, els monitors tenim la tasca de guiar als alumnes. No es basa en una classe normal i corrent. Nosaltres acompanyem a l’alumne a equivocar-se i aprendre de l’error.  El fet d’ensenyar d’aquesta manera també implica que l’alumne desenvolupa molt més la creativitat per resoldre el repte proposat.

 

Habilitats: Els nens i nenes aprenen a pensar i a solucionar els reptes per ells mateixos. L’aprenentatge és completament pràctic i aprenen mentre  s’equivoquen i rectifiquen. A més a més, com que treballen en grup, aprenen a respectar els companys i a escoltar les opinions dels altres.

 

Què t’agrada més: Crec que el que més m’agrada és poder veure la motivació que tenen els nens en aprendre allò que tant m’agrada. A més a més, com a professor, també aprens amb ells, però sempre he pensat que el més important és aconseguir mantenir la motivació dels nens i, amb el campus d’estiu, s’aconsegueix

 

Gràcies Sandra!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »