Els nostres monitors- La Júlia

La Júlia va ser monitora dels ClauTic Camp l’any passat i repeteix aquest any. L’any passat va ensenyar robòtica amb Lego i creació de videojocs amb Scratch als més petits i, aquest any estarà amb nosaltres els matins fent robòtica pels petits.  Endavant amb l’entrevista!
• Quina formació tens o estàs estudiant?
Sóc Graduada en Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions, i actualment estic cursant el Màster d’Enginyeria de Telecomunicacions i realitzant pràctiques com a becaria a Accenture.
 
• Quines raons et van moure a acceptar fer de monitor en el campus clauTIC?
Treballar al campus m’ofereix la possibilitat de treballar tant amb la vessant tecnologica, a la qual dedico el meu dia a dia, com amb la part docent, la qual em crida molt l’atenció, i amb la que em sento molt a gust treballant.
 
• Quines tasques realitzes durant els cursos?
Donar suport a les nenes i nens durant el dia, fent que aconsegueixin per ells mateixos els reptes proposats de manera didàctica i divertida.
 
• Quines habilitats desenvolupen els participants en els campus d’estiu?
Entre d’altres, la creativitat a l’hora de muntar robots o crear els videojocs, treball en equip assolint cada dia un rol diferent tant assumint el lideratge i la responsabilitat el dia que els hi toca, com sabent cooperar durant la resta.
 
• Què és el que t’agrada més de treballar amb nens i nenes d’aquestes edats?
 L’energia i la passió que tenen per les coses, i la capacitat de treballar i aprendre divertint-se i passant una bona estona
Gràcies Júlia!