Blog

Notícies i Actualitat de ClauTIC

Nen jugant

Els nostres monitors- La Júlia

La Júlia va ser monitora dels ClauTic Camp l’any passat i repeteix aquest any. L’any passat va ensenyar robòtica amb Lego i creació de videojocs amb Scratch als més petits i, aquest any estarà amb nosaltres els matins fent robòtica pels petits.  Endavant amb l’entrevista!
• Quina formació tens o estàs estudiant?
Sóc Graduada en Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions, i actualment estic cursant el Màster d’Enginyeria de Telecomunicacions i realitzant pràctiques com a becaria a Accenture.
 
• Quines raons et van moure a acceptar fer de monitor en el campus clauTIC?
Treballar al campus m’ofereix la possibilitat de treballar tant amb la vessant tecnologica, a la qual dedico el meu dia a dia, com amb la part docent, la qual em crida molt l’atenció, i amb la que em sento molt a gust treballant.
 
• Quines tasques realitzes durant els cursos?
Donar suport a les nenes i nens durant el dia, fent que aconsegueixin per ells mateixos els reptes proposats de manera didàctica i divertida.
 
• Quines habilitats desenvolupen els participants en els campus d’estiu?
Entre d’altres, la creativitat a l’hora de muntar robots o crear els videojocs, treball en equip assolint cada dia un rol diferent tant assumint el lideratge i la responsabilitat el dia que els hi toca, com sabent cooperar durant la resta.
 
• Què és el que t’agrada més de treballar amb nens i nenes d’aquestes edats?
 L’energia i la passió que tenen per les coses, i la capacitat de treballar i aprendre divertint-se i passant una bona estona
Gràcies Júlia!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Segueix Llegint

Articles relacionats

Arduino a YouTube

Arduino a YouTube: els millors canals

Arduino ha esdevingut l’eix central d’alguns canals de YouTube on podem veure moltíssims projectes interessants. Te n’ensenyem alguns! Cada dia creix el nombre de creadors de contingut que fan servir Arduino a YouTube per a atraure les ments més curioses cap als seus canals. N’hi ha de moltes classes: els que tenen un canal educatiu, els que tenen un canal

Llegir més »