R7- Equips de competició

Disseny, impressió 3D i Arduino amb C++

Equips de ClauTIC a la RoboCAT 2019 Fase Local Barcelona

Informació general del curs

L’assignatura de R7 és una assignatura on és el moment de demostrar tot el que hem après i és per aquesta qüestió que anem a diferents competicions externes. Tenim clar que no podem desfer tota la feina feta durant els anys anteriors i és per això que els alumnes han de crear els seus propis robots a través del disseny i impressió 3D i els han de programar amb Arduino (C++) amb codi escrit.

Actualment participem a la competició de la Robocat on algun any hem guanyat la fase local i ens hem classificat per la final diferents anys. Preparem aquesta competició des de principis de curs fins aproximadament el mes de març. Per altre costat, un cop havent deixat preparada la competició de la Robocat, participem a la nostra pròpia competició de robots de sumo (que es fa a finals de juny). Tot i això el curs 22-23 vam participar a una competició de robots de sumo multimarca que es va fer a Vilablareix, la Gitech, on vam quedar campions de categoria i absoluts. 

Edats

+14 anys

Durada de les classes

1,5h setmanals + algun intensiu en dissabte + les jornades de competició

Eines i característiques

Ordinadors, Arduino, Disseny i impressió 3D, iPad

Requisits previs

Haver cursat R6

ClauTIC

Projectes d'alumnes

Explora les creacions digitals dels nostres estudiants amb Scratch, on la imaginació cobra vida.
Descobreix els projectes innovadors creats pels nostres estudiants utilitzant Unity: des de videojocs fins a simulacions interactives.
Segueix els nostres joves innovadors en el seu viatge creatiu: des de la inspiració inicial fins al producte final en videojocs i robòtica.