R6 – Robòtica amb Arduino

Nivell avançat de robòtica amb Arduino

Robot Arduino

Informació general del curs

L’últim curs de robòtica avançada amb Arduino té per objectiu que coneguin i treballin amb eines complementàries a Arduino, que siguin capaços de crear el seu propi projecte sobre una temàtica en concret i la creació d’un joc real a partir d’Arduino.

També es potenciarà l’autonomia dels alumnes per tal que siguin capaços d’administrar el seu projecte i d’organitzar-se per tasques. D’aquesta manera hauran de treballar en paral·lel, desglossar les tasques i ajustar-se als temps marcats per tal de finalitzar tots els projectes.

A més a més, amb l’objectiu d’ampliar els coneixements i habilitats dels alumnes, en aquest curs de robòtica avançada amb Arduino, introduirem eines complementàries com Processing (un llenguatge de programació gràfic), AppInventor (per crear aplicacions mòbils) o el disseny i impressió 3D. Aprendre a fer servir aquestes eines comporta ampliar molt el ventall de possibilitats dins el món de la robòtica amb Arduino, ja que podem crear dispositius més versàtils i complets.

Edats

+12 anys (secundària)

Durada de les classes

1,5 hores setmanals

Eines i característiques

Ordinador, iPad, Arduino, Processing, AppInventor, Disseny i impressió 3D.

Requisits previs

Haver cursat R5

ClauTIC

Projectes d'alumnes

Explora les creacions digitals dels nostres estudiants amb Scratch, on la imaginació cobra vida.
Descobreix els projectes innovadors creats pels nostres estudiants utilitzant Unity: des de videojocs fins a simulacions interactives.
Segueix els nostres joves innovadors en el seu viatge creatiu: des de la inspiració inicial fins al producte final en videojocs i robòtica.