R6 – Robòtica amb Arduino (Avançat)

Informació general del curs

Curs de robòtica avançada amb Arduino

L’últim curs de robòtica avançada amb Arduino té per objectiu que coneguin i treballin amb eines complementàries a Arduino, que siguin capaços de crear el seu propi projecte sobre una temàtica en concret i la creació d’un joc real a partir d’Arduino.

També es potenciarà l’autonomia dels alumnes per tal que siguin capaços d’administrar el seu projecte i d’organitzar-se per tasques. D’aquesta manera hauran de treballar en paral·lel, desglossar les tasques i ajustar-se als temps marcats per tal de finalitzar tots els projectes.

A més a més, amb l’objectiu d’ampliar els coneixements i habilitats dels alumnes, en aquest curs de robòtica avançada amb Arduino, introduirem eines complementàries com Processing (un llenguatge de programació gràfic), AppInventor (per crear aplicacions mòbils) o el disseny i impressió 3D. Aprendre a fer servir aquestes eines comporta ampliar molt el ventall de possibilitats dins el món de la robòtica amb Arduino, ja que podem crear dispositius més versàtils i complets.

Edats

+12 anys (secundària).

Durada de les classes

1,5 hores setmanals.

Eines i característiques

Ordinador, iPad, Arduino, Processing, AppInventor, Disseny i impressió 3D.

Requisits previs

R5

Consulta el calendari anual, horaris i preus