Torneig de Minecraft d’estiu

13 de juliol, 2024
09:00 h.
fins les 14:00 h.
Acadèmia ClauTic. Avinguda Rambla Catalunya, 2 local 1 - Pineda de Mar
Inscripcions: properament
Dos personatges del popular joc Minecraft. l'Alex i l'Steve. Tots dos personatges tenen un disseny bloc i pixelat, consistent amb l’estètica del joc. Un personatge és més gran i porta una samarreta blava i pantalons liles; l’altre és més petit amb una samarreta verda i pantalons taronja. Tots dos estan sostenint pales i semblen estar construint un castell de sorra. Estan drets sobre una estructura feta de blocs de sorra, envoltats de plantes verdes pixelades que semblen gespa. Al fons, hi ha un cel blau brillant amb núvols blancs esponjosos, un oceà i una illa amb vegetació visible. També hi ha dues aus pixelades al cel

Descripció

T’agrada Minecraft? Has pensat a compartir la teva afició i conèixer més gent com tu? Doncs vine al nostre Torneig de Minecraft d’estiu, un esdeveniment que reuneix joves jugadors de tot Catalunya en un desafiament d’habilitats i estratègia.

Aquest torneig d’estiu ofereix una variada selecció de proves úniques que desafien la creativitat amb emocionants batalles de construcció i que posen a prova l’agilitat i l’enginy dels participants mitjançant proves de supervivència. Des del desafiament “Equip contra equip“, on els jugadors es divideixen en equips i competeixen per assolir la puntuació més alta per al seu grup, fins a la intrigant “Prova temàtica d’estiu“, una prova sorpresa que varia segons l’estació de l’any.

Si t’interessa veure com van anar els nostres esdeveniments anteriors, com els tornejos de tardor, d’hivern o primavera, no dubtis a consultar-los. No et perdis aquesta gran oportunitat de compartir la teva afició per Minecraft i conèixer més gent com tu. T’esperem al Torneig de Minecraft d’estiu!

Requisits mínims

Haver jugat algun cop a Minecraft i tenir entre 9 i 16 anys.

Proves

Equip contra equip
En aquesta prova els jugadors dividits en equips han d’aconseguir la millor puntuació pel seu equip. Per aconseguir punts han d’estar el màxim temps possible sobre una zona concreta del camp. El primer equip que arribi a 2000 punts, guanya! Es faran 3 rondes d’aquesta prova.
Prova temàtica d’estiu
Cada un dels tornejos té una prova temàtica. Aquesta prova es fa en mode supervivència i és individual, tot i que no els jugadors no es poden atacar. En els tornejos de tardor i hivern els participants han anat a buscar bolets o han fet un circuït amb trineus per aconseguir el màxim nombre de regals possible.
PVP
Aquesta prova de jugador contra jugador és supervivència en estat pur. Han d’aconseguir sobreviure el màxim de temps possible, mentre monstres i altres jugadors els poden atacar. L’objectiu és sobreviure durant 40 minuts.
Batalla de construcció
En aquesta prova en mode creatiu els jugadors han de construir un edifici o construcció tematitzada sobre el torneig en un temps concret i fent que tingui uns ítems concrets per tal d’aconseguir la màxima puntuació possible. En els anteriors tornejos han construït una festa de Halloween o una botiga de joguines en època nadalenca.