Torneig de Minecraft de Primavera

20 d'abril, 2024
09:00 h.
fins les 14:00 h.
Acadèmia ClauTic, Avinguda Rambla Catalunya, 2 local 1 - Pineda de Mar
Un personatge de Minecraft amb un pic al costat d’un cofre del tresor obert en un paisatge vibrant i colorit ple de flors.

Descripció

T’agrada Minecraft? Has pensat a compartir la teva afició i conèixer més gent com tu? Doncs vine al nostre Torneig de Primavera de Minecraft, un esdeveniment que reuneix joves jugadors de tot Catalunya en un desafiament d’habilitats i estratègia.

Aquest torneig ofereix una variada selecció de proves úniques que desafien la creativitat amb emocionants batalles de construcció i que posen a prova l’agilitat i l’enginy dels participants mitjançant proves de supervivència. Des del desafiament “Equip contra equip“, on els jugadors es divideixen en equips i competeixen per assolir la puntuació més alta per al seu grup, fins a la intrigant “Prova temàtica de primavera“, una sorpresa que varia segons l’estació de l’any.

Si t’interessa veure com van anar els nostres esdeveniments anteriors, com els tornejos de tardor i d’hivern, no dubtis a consultar-los. I no t’oblidis que el nostre pròxim torneig d’estiu serà el 13 de juliol. No et perdis aquesta gran oportunitat de compartir la teva afició per Minecraft i conèixer més gent com tu. T’esperem al Torneig de Minecraft de Primavera!

Galeria d'imatges

Requisits mínims

Haver jugat algun cop a Minecraft i tenir entre 9 i 16 anys.

Proves

Equip contra equip
En aquesta prova els jugadors dividits en equips han d’aconseguir la millor puntuació pel seu equip. Per aconseguir punts han d’estar el màxim temps possible sobre una zona concreta del camp. El primer equip que arribi a 2000 punts, guanya! Es faran 3 rondes d’aquesta prova.
Prova temàtica de primavera
Cadascun dels tornejos té una prova temàtica sorpresa. Aquesta prova es fa en mode supervivència i és individual, els jugadors no es poden atacar entre ells. En els tornejos de tardor i hivern els participants han anat a buscar bolets o han fet un circuit amb trineus per aconseguir el màxim nombre de regals possible.
PVP
Aquesta prova de jugador contra jugador és supervivència en estat pur. Han d’aconseguir sobreviure el màxim de temps possible, mentre monstres i altres jugadors els poden atacar. L’objectiu és sobreviure durant 40 minuts.
Batalla de construcció
En aquesta prova en mode creatiu els jugadors han de construir un edifici o construcció tematitzada sobre el torneig en un temps concret i fent que tingui uns ítems concrets per tal d’aconseguir la màxima puntuació possible. En els anteriors tornejos han construït una festa de Halloween o una botiga de joguines en època nadalenca.