ES – Entrada Secundària

Accès directe per a nois i noies de +12 anys

Robot Mbot azul

Informació general del curs

L’assignatura d’Entrada Secundària és l’assignatura d’entrada a l’acadèmia per nois i noies de més de 12 anys on es combinen diferents eines (robòtica, creació de videojocs, programació) amb l’objectiu de treballar per projectes i aprendre conceptes bàsics per començar a la línia de robòtica (R4) o videojocs (V5) el curs següent.

Per a fer-ho aprendrem a treballar amb diferents eines que donen una visió àmplia tant de la robòtica com dels videojocs i la programació i ens preparin per entrar a l’itinerari que més ens agradi.

Els objectius de l’assignatura són entendre les bases de programació com ara seqüències, bucles, condicionals, variables, funcions i vectors de dades i tenir unes bases de robòtica (disseny, construcció, programació), videojocs (disseny en 2D i programació) i comunicació per poder entrar a l’assignatura corresponent el següent curs ja dins dels 2 itineraris.

Edats

+12 (secundària)

Durada de les classes

1,5 hores setmanals

Eines i característiques

Ordinador, iPad, LEGO Mindstorms, mBot, Scratch, Processing, Unity

Requisits previs

No n'hi ha.

ClauTIC

Projectes d'alumnes

Explora les creacions digitals dels nostres estudiants amb Scratch, on la imaginació cobra vida.
Descobreix els projectes innovadors creats pels nostres estudiants utilitzant Unity: des de videojocs fins a simulacions interactives.
Segueix els nostres joves innovadors en el seu viatge creatiu: des de la inspiració inicial fins al producte final en videojocs i robòtica.