Campus d'estiu de Minecraft robòtica i videojocs

A partir de 8 anys i fins als 13 anys

Campus d'estiu de Minecraft robòtica i videojocs​
Campus d’estiu de Minecraft, robòtica i videojocs: Un estiu ple d’aprenentatge, diversió i aventura t’espera!

Campus d'estiu de Minecraft robòtica i videojocs

En el nostre Campus d’estiu de Minecraft, robòtica i videojocs, oferim una experiència única per a nens i nenes d’entre 8 i 13 anys. A través d’una sèrie d’activitats tecnològiques innovadores, els participants tindran l’oportunitat d’aprendre sobre temes clau com la Intel·ligència Artificial, la Realitat Virtual, la Ciberseguretat, la Sostenibilitat i les Ciutats del Futur.

Utilitzant eines d’última generació, els nostres alumnes podran explorar aquests temes de manera pràctica i divertida, tot adquirint habilitats valuoses per al món digital actual.

La imatge mostra una vista aèria d’un complex de construccions i jardins en un món de Minecraft. La imatge mostra diversos edificis fets de diferents materials i en diversos estils arquitectònics. Un gran edifici gris amb accents vermells és prominent a l’esquerra; té múltiples nivells i finestres. Hi ha estructures més petites amb parets blanques i teulades marrons, que recorden cases tradicionals. Els camins ben definits connecten els edificis, conduint a diferents àrees dins del complex. Hi ha espais verds amb arbres i jardins dispersos entre els edificis. Al fons, hi ha un paisatge natural amb arbres i una muntanya o penya-segat alt visible sota un cel amb núvols esponjosos.

Activitats destacades

Les nostres activitats estan dissenyades per a alumnes a partir dels 8 anys que vulguin iniciar-se en alguna d’aquestes activitats (Minecraft®, Creació de Videojocs amb Scratch i Robòtica amb Lego Mindstorms).

Clica a cadascuna de les activitats per veure’n la descripció

Endinsa’t en l’aventura de Minecraft Education! Descobreix el món de la intel·ligència artificial, la Ciberseguretat i les Ciutats Sostenibles a través d’activitats diverses. Una experiència d’aprenentatge que combina diversió i educació!

Crea el teu propi vehicle del futur en 3D. Utilitza tecnologia d’avantguarda per a perfeccionar el teu disseny i veure com pren forma. Finalment, imprimirem el teu vehicle somiat en 3D com a record d’aquesta aventura única.

Un viatge creatiu amb Tilt Brush! En grups de 5, utilitza aquesta eina de dibuix en 3D per a donar vida al vehicle del futur que has creat. Explora la teva creativitat en un espai tridimensional i també en 2D. Una experiència immersiva que et permet visualitzar i compartir la teva visió del futur de la mobilitat!

Entra en un món de Realitat Augmentada i converteix-te en un heroi! Crea el teu propi videojoc on hauràs de lluitar contra virus que apareixen per la pantalla. Mou-te per a traslladar-los a la zona de seguretat i guanya punts cada cop que ho aconsegueixis. Si estàs preparat per a un repte més gran, prova la segona versió del joc on hauràs de clicar i arrossegar els virus. Una aventura emocionant que combina tecnologia i diversió!

Uneix-te a la missió de construir una Ciutat Sostenible! En grups de 2, construiràs i programaràs un robot – vehicle que haurà de superar diferents reptes sobre sostenibilitat i tecnologia. Aquesta és una oportunitat per a aprendre sobre robòtica i sostenibilitat mentre treballes en equip per a crear solucions innovadores. Prepara’t per a l’aventura!

Imagina, dissenya i construeix la ciutat del futur! A través d’un treball en equip, farem una pluja d’idees sobre què és una ciutat sostenible i com seran les ciutats del futur. Després, ens dividirem en grups de 3, on cadascú assumirà un rol – Arquitecte, Enginyer, Decorador – i treballarem per zones. Una oportunitat emocionant per a aprendre, col·laborar i donar forma al futur!

Un personatge de Minecraft amb un pic al costat d’un cofre del tresor obert en un paisatge vibrant i colorit ple de flors.

Habilitats que treballem

Informació general del Campus d'estiu de Minecraft, robòtica i videojocs

Tenim dues setmanes disponibles perquè puguis triar la que millor s’adapti a la teva disponibilitat. Pots triar assistir a la Setmana 1 (del 1 al 5 de juliol), la Setmana 2 (del 8 al 12 de juliol), o a ambdues. El temari serà el mateix per a ambdues setmanes, però es pot adaptar la dificultat si els participants ja han assistit la setmana anterior. Aquesta flexibilitat permet adaptar-nos a les necessitats i disponibilitat de cada participant.

Calendari
Setmanes:
Horaris i Calendari Acadèmia ClauTIC
Horari:
Etiqueta Preus
Preus:
Aprèn a crear videojocs des de zero

Per què els nostres Campus d'estiu de Minecraft, robòtica i videojocs?

El/La teu/va fill/a és un apassionat/da de les tecnologies? Li agraden la robòtica i els videojocs? Li agradaria provar-ho?

Utilitzem les eines que més els hi agraden per a que aprenguin a crear, experimentar i compartir!

Grups reduïts

Grups reduïts​

Grups de màxim 12 alumnes per aula. 1 monitor per cada 6 alumnes

Aula de Videojocs clauTIC

220 m² dedicats a la robòtica i als videojocs

Aules equipades amb tot el necessari, ordinadors potents i aire acondicionat. Deixa'ns els teus fills mentre gaudeixes de les platges de Pineda de Mar.
A 1 minut caminant de l'acadèmia.

Aula de robòtica

Més de 10 anys d'experiència

Pioners a Catalunya en campus de robòtica i videojocs. Durant més de 10 anys hem format i seguim formant nois i noies.
Extraescolars anuals des de 2014.

Aprèn a crear videojocs des de zero

Les competències digitals cada dia són més importants

En els nostres Campus d’estiu de Minecraft, robòtica i videojocs treballem i aprenem amb les eines més actuals del moment: programació, desenvolupament de videojocs, robòtica, disseny, matemàtiques i molt més, augmentant el seu currículum amb noves habilitats!

Eines
Minecraft Steve i Alex

Minecraft

Unes ulleres de realitat virtual de color blanc sobre un fons degradat de color rosa i blau. L’auricular és elegant amb una superfície llisa i un disseny minimalista. Té corretges ajustables per a fixar-lo al cap de l’usuari, proporcionant comoditat i estabilitat. No hi ha marques de marca o logotips visibles a les parts visibles de l’auricular.

Realitat Virtual

Impressió 3D

Impressió 3D

Realitat Augmentada

On som?

Ens trobem en un espai privilegiat, just davant la platja, en un local que dóna a una plaça amb molta llum natural, on podem sortir a esmorzar amb espai per a tothom. Estem molt ben comunicats, i podreu trobar lloc per aparcar just al costat.

Si en canvi preferiu venir en transport públic, també podeu venir en tren perquè l’acadèmia es troba a només 10 minuts caminant de l’estació.