ROBOCAT 2024 Fase Local Girona

5 de mayo, 2024
08:00 h.
hasta las 15:00 h.
Fedac Sant Narcís - Girona

Descripción

ROBOCAT 2024 Fase local Girona: Robots per a la Gestió d’Emergències Sísmiques

El pròxim dia 5 de maig participem amb els alumnes de l’assignatura R7 – Equips de Competició a la Fase local de Girona de la 8a edició de la ROBOCAT 2024, aquest any ambientat en els Desastres Naturals.
En un món afectat per desastres naturals cada vegada més freqüents i devastadors, els robots emergeixen com a herois capaços d’oferir una resposta eficient i segura. Amb la seva tecnologia, agilitzen les operacions de recerca i rescat en situacions perilloses com terratrèmols i altres emergències. La ROBOCAT 2024 desafia els participants a dissenyar robots per gestionar emergències sísmiques, mentre debaten sobre el futur de la robòtica en aquest àmbit. A través de la solidaritat internacional, aquests robots proveeixen informació vital als equips de rescat i ajuden a salvar vides mentre contribueixen al desenvolupament sostenible.

La ROBOCAT no només és una competició, sinó també una oportunitat perquè els joves aprenguin, col·laborin i es connectin amb altres apassionats de la robòtica. A través d’aquest esdeveniment, es fomenta la vocació científica i tecnològica, preparant la següent generació d’enginyers i professionals capaços de fer front als reptes globals.

El Repte de la ROBOCAT 2024

Galería de imágenes

Pruebas

Repte robocat 2024
1. Rescatar les persones que estan a l’edifici i recollir les que estan a l’exterior. A l’hora de rescatar a les persones que estan a l’edifici, cal tenir en compte que l’estructura està força compromesa. En conseqüència, haureu de procedir amb extrema precaució per a evitar causar més danys que posin en perill als afectats. 2. Transportar les persones que presentin ferides greus a l’hospital i les restants al refugi.

Próximas jornadas...