Torneig de Minecraft de Tardor

19 de octubre, 2024
09:00 h.
hasta las 14:00 h.
Acadèmia ClauTic. Avinguda Rambla Catalunya, 2 local 1 - Pineda de Mar
Aquesta imatge promociona un esdeveniment de Minecraft per a nens i nenes a partir de 4t de primària, destacant l’horari de l’activitat de 9h a 14h. Està ambientada en la tardor, amb fulles taronges i marrons al voltant dels personatges icònics del joc. Un d’ells està disfressat de bruixa i sostenint una carbassa de Halloween, reflectint l'estacionalitat i la temàtica de tardor. Tot el conjunt genera una sensació d’esdeveniment festiu i temàtic, ideal per als joves jugadors que volen gaudir d'una experiència de joc immersiva i creativa en grup.

Descripción

T’agrada Minecraft? Has pensat a compartir la teva afició i conèixer més gent com tu? Doncs vine al nostre Torneig de Minecraft de Tardor, un esdeveniment que reuneix joves jugadors de tot Catalunya en un desafiament ple d’habilitats i estratègia.

Aquest torneig de tardor ofereix una varietat de proves úniques que desafien la teva creativitat amb missions captivadores de supervivència en entorns canviants. Les proves inclouen des del desafiament “Equip contra equip”, on els jugadors competeixen en equips per guanyar la màxima puntuació, fins a la sorprenent “Prova temàtica de tardor”, una prova especial que incorpora elements de l’estació com a part de l’experiència de joc.

Si vols veure com han anat els nostres esdeveniments anteriors, com els tornejos d’estiu, d’hivern o primavera, no dubtis a consultar-los. No et perdis aquesta gran oportunitat de compartir la teva passió per Minecraft i connectar amb més gent com tu. T’esperem al Torneig de Minecraft de tardor!

Requisitos mínimos

Haver jugat algun cop a Minecraft i tenir entre 9 i 16 anys.

Próximas jornadas...