CAMPUS DE MINECRAFT NADAL 2021-2022

CAMPUS DE MINECRAFT
NADAL 2021-2022

Tres dies molt especials on s’ho passaran bé, aprendran, i coneixeran altres nois i noies amb les mateixes inquietuds! Aquest Nadal vine als nostres campus!

Què farem al Campus de Minecraft de Nadal?

Regala el Campus de Minecraft aquest Nadal!

Regala el nostre campus per Nadal. Te’l podem personalitzar. Màxim 12 places per torn, no ho deixis per a l’últim moment!

Descripció de les activitats del Campus de Minecraft de Nadal

campus nadal minecraft

1r dia – Disseny d’un objecte de Minecraft i impressió en 3D

Aprendrem a dissenyar i imprimir el nostre propi objecte per penjar-lo a l’arbre. L’objecte a dissenyar estarà relacionat amb Minecraft. Al final de la setmana els nois i noies se l’emportaran a casa!

L’objectiu d’aquesta activitat és que aprenguin a dissenyar objectes senzills a través de Tinkercad, una eina online que ens permet crear figures i models de manera fàcil i intuitiva.

2n dia – Aprenem sobre mods de Nadal i Minecraft

Treballarem amb diferents MODS (modificacions) de Minecraft (Java Edition) com ara Joshua’s Christmas Mod, Decocraft, Security Craft, i algun altre Mod relacionat amb el Nadal, per acabar creant una ciutat Nadalenca entre tots/es.

Començarem el dia aprenent-ho tot sobre aquests MODS i acabarem fent un repte col·laboratiu entre els diferents alumnes, en mode creatiu.

3r dia – Gran competició de Minecraft

La competició que plantegem sempre és des del punt de vista educatiu i del respecte. Prevalen els valors de respecte cap als companys. La prioritat és que s’ho passin bé, que hi hagi bon ambient i que posin en pràctica tot el que hagin après.

Aclarit això, el tercer dia farem una gran competició de Minecraft entre els diferents alumnes. La competició consistirà en 3 proves diferents on podran posar a prova les seves habilitats i la gestió de recursos amb el Minecraft.

PROVES:

1a: Competició per equips on han d’aconseguir estar el màxim de temps possible sobre una zona concreta per tal de sumar punts per a l’equip. Farem diferents rondes intercanviant els membres dels equips.

2a: Hauran de construir un edifici (que no sabran quin és fins al mateix moment) amb un temps de 40 minuts fent servir els mods que hem treballat el 2n dia.

3a: Battle Royal, sobreviu el màxim temps possible: No sempre cal utilitzar armes per guanyar. Una bona estratègia o la gestió de recursos també són importants! Inicialment deixarem un temps per tal que es creïn les seves pròpies cases i defenses, i s’equipin tant com puguin. També perquè agafin tot el que creguin necessari per sobreviure el màxim de temps possible.

Informació general del Campus de Minecraft de Nadal

calendari Campus de robòtica videojocs estiu 2021

Setmanes:

❌ Torn 27, 28, 29 de desembre
⚠️ Torn 3, 4, 5 de gener (queden 2 places)

✅ Torn obert     
⚠️ Últimes places     
❌ Torn complet

horaris Campus de robòtica videojocs estiu 2021

Horari: 
De dilluns a dimecres de 9.30h a 13.30h

preus Campus de robòtica videojocs estiu 2021

Preus: 

150,00€ /torn alumnes acadèmia

180,00€ /torn alumnes externs

Per què el nostre Campus de Minecraft de Nadal?

El/La teu/va fill/a és un apassionat/da de Minecraft? Li agrada la tecnologia? Li agradaria provar-ho?
Utilitzem les eines que més els hi agraden per a que aprenguin a crear, experimentar i compartir!
Pensat especialment per a nens i nenes de 8-13 anys.

videojocs Campus de robòtica videojocs estiu 2021

Classes molt reduïdes

Perquè la ratio importa, 12 alumnes màxim per torn amb 2 monitors/es. Una eina per a cada alumne/a.

academia clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2021

150m² dedicats a la robòtica i als videojocs

Aules equipades amb tot el necessari, ordinadors potents i aire condicionat i calefacció. Deixa’ns els teus fills mentre gaudeixes de les platges de Pineda de Mar. A 1 minut caminant de l’acadèmia.

acadèmia clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2021

Més de 10 anys d’experiència

Pioners a Catalunya en campus de robòtica i videojocs. Durant més de 10 anys hem format i seguim formant nois i noies.
Extraescolars anuals des de 2014.

Notícia La Vanguardia

Notícia Diari Ara

Les competències digitals cada dia més importants

En els nostres campus de robòtica i videojocs treballem i aprenem amb les eines més actuals del moment: programació, desenvolupament de videojocs, robòtica, disseny, matemàtiques i molt més, augmentant el seu currículum amb noves habilitats!

logos eines Campus de robòtica videojocs estiu 2021

On som?

Ens trobem en un espai privilegiat, just davant la platja, en un local que dóna a una plaça amb molta llum natural, on podem sortir a esmorzar amb espai per a tothom. Estem molt ben comunicats, i podreu trobar lloc per aparcar just al costat.

Si en canvi preferiu venir en transport públic, també podeu venir en tren perquè l’acadèmia es troba a només 10 minuts caminant de l’estació.

clautic Campus de robòtica videojocs estiu 2021