Filtrar productes / Showing all 14 results
Localització
Format del curs
Tema
Edat
 • En aquesta activitat es donaran una coneixements bàsics de programació a través de diferents eines. Aprendrem què són els bucles, les seqüències, treballarem amb variables i aprendrem a crear funcions. És una activitat que és pot fer independent de robòtica i videojocs, però que recomanem pels que ja estan fent aquestes activitats ja que és totalment complementaria.  
 • En aquesta activitat es donaran una coneixements bàsics de programació pels alumnes de secundària  a través de diferents eines. Aprendrem què són els bucles, les seqüències, treballarem amb variables, aprendrem a crear funcions, llistes de variables, aprendrem diagrames de fluxe, a picar codi i les parts que té. És una activitat que és pot fer independent de robòtica i videojocs, però que recomanem molt pels que ja estan fent aquestes activitats ja que és totalment complementaria. També introduirem els nois i noies a diferents llenguatges escrits de programació. Començarem a través de blocs i anirem fent la comparativa.    
  • Ciutats: Barcelona i Pineda de mar
  • 2 grups d'edat en aules diferents i diferents nivells i reptes
  • Horari: 9 - 13,30h
  • Eines: Lego Mindstorms, Vex IQ, PCs, iPad amb diferents apps (iMovie, Blogger, retoc d'imatges, Youtube)
  • Inclou:
   • Samarreta del campus
   • Pendrive per guardar-se els programes, vídeos, escrits, dissenys...
   • Bossa de la Universitat de La Salle amb una llibreta, bolígraf, lanyard per penjar-se les claus
  *Recorda que tenim descomptes. Els pots trobar a AQUÍ *Les dades del participant es demanen un cop feta la comanda i el pagament via email
 • Campus de videojocs 2017

  5 de 5
  190,00
  Aprèn totes les tasques i figures que hi ha a dins de la creació de videojocs: Fes de Dissenyador, d'Artista, de Desenvolupador i de Cap d'equip.
  • Ciutats: Barcelona i Pineda de Mar
  • 2 grups d'edat en aules diferents i diferents nivells i reptes
  • Horari: 15 - 19h
  • Eines:
   • Scratch, eines de disseny 2D, Cartes de Game Design (grup petits)
   • Unity i Sublime Text (grup grans)
  • Inclou:
   • Samarreta del campus
   • Pendrive per guardar-se els programes, videojocs creats, escrits, dissenys...
   • Bossa de la Universitat de La Salle amb una llibreta, bolígraf, lanyard per penjar-se les claus
  *Recorda que tenim descomptes. Els pots trobar a AQUÍ *Per aquesta activitat han de portar el seu propi portàtil. Els grans haurien de portar el Unity descarregat o, millor, instal·lat. *Les dades del participant es demanen un cop feta la comanda i el pagament via email!
 • Dinar (5 dies)

  0,0040,00
  Durant aquesta estona primer dinarem i després estarem a la pista de basquet que hi ha davant del nou restaurant de La Salle. Farem jocs per incentivar i millorar la relació entre els nois i noies. Menú complet: 2 plats, beguda i postres
  1. Amanida a escollir, verdura, pasta, llegums...
  2. Carn o peix amb acompanyament
  3. Làctics, fruita, pastís
  Mig menú: 1 plat, beguda i postres Tapper: Porta el tapper/carmenyola de casa Aquest servei és gratuït (només es paga el menjar o es pot portar tapper i surt a 0 euros) pels alumnes que facin doble activitat (matí i tarda). Pels que només feu una activitat i us quedeu a dinar cal que agafeu el servei d'acollida d'aquesta estona.
 • Out of stock

  Activitat on aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot amb LEGO® MINDSTORMS NXT i amb el programa de software lliure Enchanting, un entorn de programació basat en Scratch construït per a proporcionar una manera més fàcil de programació. També hi haurà alguna activitat amb robots diferents o amb altres aplicacions com per exemple Dash and Dot o apps de programació i disseny.

  Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors i sensors, tot això a través de reptes proposats. La temàtica de l'any vinent serà les Ciutats Intel·ligents.

 • Activitat on aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot amb LEGO® MINDSTORMS NXT i amb el programa de software lliure Enchanting, un entorn de programació basat en Scratch construït per a proporcionar una manera més fàcil de programació.

  Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors i sensors, tot això a través de reptes proposats.

 • Activitat pels alumnes d'ESO, Cicles i Batxillerat on aprendran a crear i programar els seus propis robots  a través de la placa Arduino i diferents tipus d'estructures amb VEX IQ® i LEGO® MINDSTORMS. Participaran en un conjunt de reptes durant tot el curs escolar on es treballaran de manera pràctica conceptes de mecànica, física, matemàtiques, programació, però també treball en equip, cooperació, comunicació i altres habilitats socials. Començarem el curs fent una part de electrònica amb la mateixa placa Arduino i treballant amb sensors i motors per entendre bé el funcionament de la placa

 • Activitat pels alumnes d'ESO, Cicles i Batxillerat on aprendran a crear i programar els seus propis robots a través de la placa Arduino i diferents tipus d'estructures amb  Vex IQ, disseny i impressió 3D. Participaran en un conjunt de reptes durant tot el curs escolar on es treballaran de manera pràctica conceptes de mecànica, física, matemàtiques, programació, però també treball en equip, cooperació, comunicació i altres habilitats socials. La temàtica del 2017-2018 serà les "ciutats intel·ligents"

  *Activitat recomanable per nois i noies que vulguin encaminar els seus estudis cap a estudis d'enginyeria, mecànica, electrònica o programació.

 • En aquesta activitat es vol introduir a nens i nenes de 6 a 8 anys en el món de la robòtica, enginyeria, programació, creació de videojocs i comunicació audiovisual.

  Durant el primer trimestre començarem amb la creació d'animacions i videojocs senzills amb Scratch Jr., en el segon treballarem amb Apps educatives molt interessants i intuitives per començar a entendre màquines i circuits i en el tercer trimestre introduirem als participants en el món de la robòtica a través d'eines com el Dash&Dot i les Beebots.

 • Out of stock

  Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

  A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a, …per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

    Per aquesta activitat cal portar portàtil propi. Si no en disposeu, si us plau, aviseu-nos.
 • Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

  A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a…per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

  Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.

 • Activitat on els nois i noies aprendran a dissenyar i crear els seus propis videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem durant tot l'any en diferents reptes on aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes... Una experiència única que els encaminarà cap a un futur relacionat amb aquest meravellós món! Pre-requisits: Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity. Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.
 • Activitat on els nois i noies aprendran a dissenyar i crear els seus propis videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem durant tot l'any en diferents reptes on aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes... Una experiència única que els encaminarà cap a un futur relacionat amb aquest meravellós món!

  Pre-requisits: Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity.

  Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.