Filtrar productes Showing all 6 results
Localització
Format del curs
Tema
Edat
 • Impressió 3D Makerbot

  El curs proporciona als participants coneixement sobre l'ús d'una impressora 3D. S'ensenya com dissenyar figures senzilles a través de Tinkercad  i com es procedeix a la preparació de l'arxiu per a la impressió, trucs per a millorar-la i les principals operacions de manteniment. Crearan la seva pròpia figura i prepararan l'arxiu per a poder-la imprimir.

  La simplificació d'aquest procés i la democratització del maquinari estan permetent que nois i noies puguin gestionar eines similars a les que s'utilitzen món professional.

 • Activitat adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys on en grups de 4, aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot de LEGO® MINDSTORMS NXT. Programaran el robot amb el programa de software lliure Enchanting, un entorn de programació basat en Scratch pensat per a fer entendre de manera més fàcil la programació als més petits. També hi haurà alguna activitat amb robots diferents o amb altres aplicacions com per exemple Dash and Dot o apps de programació i disseny.

  Aprendran a controlar els moviments del robot a través de la programació dels diferents motors i sensors, tot això a través de reptes proposats. La temàtica d'aquest estiu serà "Un estiu de pel·lícula".

  Dins de l'equip cadascú té un rol concret que canvia cada dia (enginyer/a, ajudant d'enginyer/a, programador/a i comunicador/a). El divendres durant l'última hora es farà una presentació de projectes oberta als pares/mares i familiars dels participants per ensenyar el projecte final que ells/es mateixos/es hauran creat.

  Eines que fem servir: Robot de Lego Mindstorms NXT, PCs, iPad amb diferents apps (iMovie, WordPress, Youtube)

  Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari)

 • Activitat adreçada a nois i noies de 13 a 17 anys on en grups de 4, aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot de VEX® IQ. Els nois/es durant la setmana aniran coneixent i treballant els diferents sensor, motors i estructures, per tal d'arribar a controlar els moviments del robot. També aprendran a programar el comandament a distància amb el programa de software Modkit, un entorn de programació visual per blocs pensat per a fer entendre de manera més fàcil la programació. El divendres durant l'última hora es farà una presentació de projectes, on els equips de VEX acabaran competint col·laborativament fent un repte on demostraran les habilitats i els coneixements apresos durant la setmana. Aquesta última hora és oberta als pares/mares i familiars dels participants.

  Dins de l'equip cadascú té un rol concret que canvia cada dia (enginyer/a, ajudant d'enginyer/a, programador/a i comunicador/a).

  Eines que fem servir: Robot de Vex IQ, PCs, iPad amb diferents apps (iMovie, WordPress, Youtube)Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari)  
 • Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

  A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a…per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

  L’últim dia es farà una hora de portes obertes per a pares/mares/familiars amb la presentació dels projectes que ells/es mateixos/es hauran creat.Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi (No serveixen ni tablets ni chromebooks). En cas de no tenir-ne podeu llogar-ne un durant la setmana, afegint a la cistella de la compra el producte "Lloguer d'ordinador"Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari) 

 • Activitat adreçada a nois i noies de 13 a 17 anys on aprendran a dissenyar i crear videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem en diferents reptes on, de forma progressiva, aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes, etc.L’últim dia es farà una hora de portes obertes per a pares/mares/familiars amb la presentació dels projectes que ells/es mateixos/es hauran creat.Contingut del curs:Treball en espai 3D Importació i modificació d'assets Moure i animar el jugador Control de càmera i il·luminació Crearun marcador i assignar punts en funció d'accions Crear un esdeveniment guanyar / perdre per finalitzar el joc Afegiu música de fons i efectes de so Afegeix efectes d'imatge i textures Exportació en diferents formatsPre-requisits:Nocions bàsiques d'informàtica (crear carpetes, guardar còpies d'arxius, canviar noms d'arxius).Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity.Cal portar instal·lada la versió de Unity 2017.3. Podeu descarregar-la AQUIPer aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi (no serveixen ni tablets ni chromebooks). En cas de no tenir-ne podeu llogar-ne un durant la setmana, afegint a la cistella de la compra el producte "Lloguer d'ordinador"Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari) 
 • Molts dels nostres cursos proporcionen tot l'equipament necessari, especialment els dissenyats per als nois i noies més joves. Alguns d'altres però, requereixen que els participants portin el seu propi ordinador portàtil. La informació detallada en cadascun dels cursos indica si els estudiants han de portar els seus propis portàtils o no.

  En cas de no tenir accés a un ordinador portàtil adequat per al seu ús durant el curs es pot llogar.

  Si us plau, incloeu a la vostra comanda el lloguer del portàtil tan aviat com us sigui possible, per tal de tenir temps suficient i tenir el vostre ordinador portàtil a punt i entregat a la seu del lloc on es fa el curs.

  Aquest servei cobreix el cost de lloguer d’un ordinador portàtil durant la durada de tot el curs.