Filtrar productes Showing all 14 results
Localització
Format del curs
Tema
Edat
 • Out of stock
  En aquesta activitat es donaran una coneixements bàsics de programació a través de diferents eines. Aprendrem què són els bucles, les seqüències, treballarem amb variables i aprendrem a crear funcions. És una activitat que és pot fer independent de robòtica i videojocs, però que recomanem pels que ja estan fent aquestes activitats ja que és totalment complementaria.  
 • En aquesta activitat es donaran una coneixements bàsics de programació pels alumnes de secundària  a través de diferents eines. Aprendrem què són els bucles, les seqüències, treballarem amb variables, aprendrem a crear funcions, llistes de variables, aprendrem diagrames de fluxe, a picar codi i les parts que té. És una activitat que és pot fer independent de robòtica i videojocs, però que recomanem molt pels que ja estan fent aquestes activitats ja que és totalment complementaria. També introduirem els nois i noies a diferents llenguatges escrits de programació. Començarem a través de blocs i anirem fent la comparativa.    
 • El curs proporciona als participants coneixement sobre l'ús d'una impressora 3D. S'ensenya com dissenyar figures senzilles a través de Tinkercad  i com es procedeix a la preparació de l'arxiu per a la impressió, trucs per a millorar-la i les principals operacions de manteniment. Crearan la seva pròpia figura i prepararan l'arxiu per a poder-la imprimir.

  La simplificació d'aquest procés i la democratització del maquinari estan permetent que nois i noies puguin gestionar eines similars a les que s'utilitzen món professional.

 • Aquest curs va enfocat a nois i noies interessats pel maravellós món del Minecraft on faran un pas més: aprendre a crear els seus propis móns i mods.  La primera part del curs està enfocada a mods: Un Mod és una modificació que alguns jocs com Minecraft permeten fer. Aprendrem a crear pistoles de boles de neu, eines que mai es fan malbé, a crear animals imaginaris que ens protegeixin dels creepers... La segona part del curs va enfocada a la creació de móns on escollirem quin tipus de terreny volem, quin tipus de vegetació i fins i tot a dissenyar el nostre propi mapa, recreant qualsevol espai que poguem imaginar-nos. També aprendrem a fer estructures (cases, castells, zones florals...) que podrem posar al llarg i ample del nostre mapa. El curs acabarà barrejant el mapa creat amb els nostres propis mods. Un curs que els amants del Minecraft no poden deixar escapar!
 • Curs d'il·lustració digital de fons i personatges per a videojocs en 2D de 16 hores dividides en 4 dissabtes. Aprendrem a treballar amb Inkscape i Photoshop per aprendre a dibuixar els nostres propis fons, personatges, plataformes... i una mica d'animació. Tot en 2D. Veure el temari Curs molt recomanable per nois i noies des dels 9 fins als 14 anys que vulguin aprofundir en el disseny, dibuix, il·lustració relacionat amb el món dels videojocs. El curs el fa un Darío Suárez (@dariosuarezart), un il·lustrador amb experiència amb Game Art, dibuix de còmics i amb molta experiència en les eines que treballarem. *GRUP MÍNIM DE 8 PARTICIPANTS Inscripcions fins el 31 de gener

  Dies i horaris

  Dissabtes 3, 10, 17 i 24 de març Horari: 9.00 a 13.00h Localització Avinguda Rambla Catalunya 2, Locals 1 i 5 Pineda de Mar

  Preu

  175€/curs. 160€/curs per a participants en altres activitats anuals. Codi de cupó participantanual  Per poder-vos aplicar aquest descompte el/la participant ha d’estar inscrit/a en alguna de les nostres activitats anuals de Pineda o Barcelona. També podeu contactar amb nosaltres i passar-ho directament per rebut conjuntament amb la quota mensual.    
 • Out of stock

  Activitat on aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot amb LEGO® MINDSTORMS NXT i amb el programa de software lliure Enchanting, un entorn de programació basat en Scratch construït per a proporcionar una manera més fàcil de programació. També hi haurà alguna activitat amb robots diferents o amb altres aplicacions com per exemple Dash and Dot o apps de programació i disseny.

  Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors i sensors, tot això a través de reptes proposats. La temàtica de l'any vinent serà les Ciutats Intel·ligents.

 • Activitat on aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot amb LEGO® MINDSTORMS NXT i amb el programa de software lliure Enchanting, un entorn de programació basat en Scratch construït per a proporcionar una manera més fàcil de programació.

  Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors i sensors, tot això a través de reptes proposats.

 • Activitat enfocada a aprendre el funcionament d'una placa Arduino amb diferents sensors i actuadors i la seva programació per tal d'assolir un conjunt de projectes proposats al llarg de l'any. Dirigit a nois i noies d'ESO, cicles i barxillerat.

  Començarem el curs fent una part d'electrònica amb la mateixa placa Arduino i treballant amb sensors i motors per entendre bé el funcionament de la placa.

 • Out of stock

  Activitat pels alumnes d'ESO, Cicles i Batxillerat on aprendran a crear i programar els seus propis robots a través de la placa Arduino i diferents tipus d'estructures amb  Vex IQ, disseny i impressió 3D. Participaran en un conjunt de reptes durant tot el curs escolar on es treballaran de manera pràctica conceptes de mecànica, física, matemàtiques, programació, però també treball en equip, cooperació, comunicació i altres habilitats socials. La temàtica del 2017-2018 serà les "ciutats intel·ligents"

  *Activitat recomanable per nois i noies que vulguin encaminar els seus estudis cap a estudis d'enginyeria, mecànica, electrònica o programació.

 • En aquesta activitat es vol introduir a nens i nenes de 6 a 8 anys en el món de la robòtica, enginyeria, programació, creació de videojocs i comunicació audiovisual.

  Durant el primer trimestre començarem amb la creació d'animacions i videojocs senzills amb Scratch Jr., en el segon treballarem amb Apps educatives molt interessants i intuitives per començar a entendre màquines i circuits i en el tercer trimestre introduirem als participants en el món de la robòtica a través d'eines com el Dash&Dot i les Beebots.

 • Out of stock

  Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

  A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a, …per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

    Per aquesta activitat cal portar portàtil propi. Si no en disposeu, si us plau, aviseu-nos.
 • Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

  A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a…per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

  Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.

 • Activitat on els nois i noies aprendran a dissenyar i crear els seus propis videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem durant tot l'any en diferents reptes on aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes... Una experiència única que els encaminarà cap a un futur relacionat amb aquest meravellós món! Pre-requisits: Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity. Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.
 • Activitat on els nois i noies aprendran a dissenyar i crear els seus propis videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem durant tot l'any en diferents reptes on aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes... Una experiència única que els encaminarà cap a un futur relacionat amb aquest meravellós món!

  Pre-requisits: Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity.

  Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.