Filtrar productes Showing all 9 results
Localització
Format del curs
Tema
Edat
 • Out of stock
  En aquesta activitat es donaran una coneixements bàsics de programació a través de diferents eines. Aprendrem què són els bucles, les seqüències, treballarem amb variables i aprendrem a crear funcions. És una activitat que és pot fer independent de robòtica i videojocs, però que recomanem pels que ja estan fent aquestes activitats ja que és totalment complementaria.  
 • En aquesta activitat es donaran una coneixements bàsics de programació pels alumnes de secundària  a través de diferents eines. Aprendrem què són els bucles, les seqüències, treballarem amb variables, aprendrem a crear funcions, llistes de variables, aprendrem diagrames de fluxe, a picar codi i les parts que té. És una activitat que és pot fer independent de robòtica i videojocs, però que recomanem molt pels que ja estan fent aquestes activitats ja que és totalment complementaria. També introduirem els nois i noies a diferents llenguatges escrits de programació. Començarem a través de blocs i anirem fent la comparativa.    
 • Aquest curs va enfocat a nois i noies interessats pel maravellós món del Minecraft on faran un pas més: aprendre a crear els seus propis móns i mods.  La primera part del curs està enfocada a mods: Un Mod és una modificació que alguns jocs com Minecraft permeten fer. Aprendrem a crear pistoles de boles de neu, eines que mai es fan malbé, a crear animals imaginaris que ens protegeixin dels creepers... La segona part del curs va enfocada a la creació de móns on escollirem quin tipus de terreny volem, quin tipus de vegetació i fins i tot a dissenyar el nostre propi mapa, recreant qualsevol espai que poguem imaginar-nos. També aprendrem a fer estructures (cases, castells, zones florals...) que podrem posar al llarg i ample del nostre mapa. El curs acabarà barrejant el mapa creat amb els nostres propis mods. Un curs que els amants del Minecraft no poden deixar escapar!
 • Curs d'il·lustració digital de fons i personatges per a videojocs en 2D de 16 hores dividides en 4 dissabtes. Aprendrem a treballar amb Inkscape i Photoshop per aprendre a dibuixar els nostres propis fons, personatges, plataformes... i una mica d'animació. Tot en 2D. Veure el temari Curs molt recomanable per nois i noies des dels 9 fins als 14 anys que vulguin aprofundir en el disseny, dibuix, il·lustració relacionat amb el món dels videojocs. El curs el fa un Darío Suárez (@dariosuarezart), un il·lustrador amb experiència amb Game Art, dibuix de còmics i amb molta experiència en les eines que treballarem. *GRUP MÍNIM DE 8 PARTICIPANTS Inscripcions fins el 31 de gener

  Dies i horaris

  Dissabtes 3, 10, 17 i 24 de març Horari: 9.00 a 13.00h Localització Avinguda Rambla Catalunya 2, Locals 1 i 5 Pineda de Mar

  Preu

  175€/curs. 160€/curs per a participants en altres activitats anuals. Codi de cupó participantanual  Per poder-vos aplicar aquest descompte el/la participant ha d’estar inscrit/a en alguna de les nostres activitats anuals de Pineda o Barcelona. També podeu contactar amb nosaltres i passar-ho directament per rebut conjuntament amb la quota mensual.    
 • En aquesta activitat es vol introduir a nens i nenes de 6 a 8 anys en el món de la robòtica, enginyeria, programació, creació de videojocs i comunicació audiovisual.

  Durant el primer trimestre començarem amb la creació d'animacions i videojocs senzills amb Scratch Jr., en el segon treballarem amb Apps educatives molt interessants i intuitives per començar a entendre màquines i circuits i en el tercer trimestre introduirem als participants en el món de la robòtica a través d'eines com el Dash&Dot i les Beebots.

 • Out of stock

  Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

  A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a, …per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

    Per aquesta activitat cal portar portàtil propi. Si no en disposeu, si us plau, aviseu-nos.
 • Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

  A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a…per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

  Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.

 • Activitat on els nois i noies aprendran a dissenyar i crear els seus propis videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem durant tot l'any en diferents reptes on aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes... Una experiència única que els encaminarà cap a un futur relacionat amb aquest meravellós món! Pre-requisits: Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity. Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.
 • Activitat on els nois i noies aprendran a dissenyar i crear els seus propis videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem durant tot l'any en diferents reptes on aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes... Una experiència única que els encaminarà cap a un futur relacionat amb aquest meravellós món!

  Pre-requisits: Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity.

  Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi.