Filtrar productes Showing all 2 results
Localització
Format del curs
Tema
Edat
  • Aquest curs permetrà als nens i nenes conèixer de forma fàcil i pràctica la programació a través de Scratch (un entorn de programació a través de blocs) i la creació de videojocs amb reptes pràctics que els motivin a continuar aprenent i descobrir.

    A través dels videojocs, no només programem, sinó que introduim tots els passos per a la creació de videojocs i tocant els diferents rols: artista, dissenyador/a del videojoc, programador/a…per tal d'intentar cuidar tots els aspectes del videojoc.

    L’últim dia es farà una hora de portes obertes per a pares/mares/familiars amb la presentació dels projectes que ells/es mateixos/es hauran creat.Per aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi (No serveixen ni tablets ni chromebooks). En cas de no tenir-ne podeu llogar-ne un durant la setmana, afegint a la cistella de la compra el producte "Lloguer d'ordinador"Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari) 

  • Activitat adreçada a nois i noies de 13 a 17 anys on aprendran a dissenyar i crear videojocs amb una eina de creació professional, lliure i gratuïta (Unity). Treballarem en diferents reptes on, de forma progressiva, aprendran a moure personatges, la càmera, a crear camps de joc, a animar objectes, etc.L’últim dia es farà una hora de portes obertes per a pares/mares/familiars amb la presentació dels projectes que ells/es mateixos/es hauran creat.Contingut del curs:Treball en espai 3D Importació i modificació d'assets Moure i animar el jugador Control de càmera i il·luminació Crearun marcador i assignar punts en funció d'accions Crear un esdeveniment guanyar / perdre per finalitzar el joc Afegiu música de fons i efectes de so Afegeix efectes d'imatge i textures Exportació en diferents formatsPre-requisits:Nocions bàsiques d'informàtica (crear carpetes, guardar còpies d'arxius, canviar noms d'arxius).Aquest curs està pensat per a nois i noies que no han fet res anteriorment amb Unity.Cal portar instal·lada la versió de Unity 2017.3. Podeu descarregar-la AQUIPer aquesta activitat cal portar portàtil propi amb connexió wifi (no serveixen ni tablets ni chromebooks). En cas de no tenir-ne podeu llogar-ne un durant la setmana, afegint a la cistella de la compra el producte "Lloguer d'ordinador"Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari)