Filtrar productes Showing all 2 results
Localització
Format del curs
Tema
Edat
 • Activitat adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys on en grups de 4, aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot de LEGO® MINDSTORMS NXT. Programaran el robot amb el programa de software lliure Enchanting, un entorn de programació basat en Scratch pensat per a fer entendre de manera més fàcil la programació als més petits. També hi haurà alguna activitat amb robots diferents o amb altres aplicacions com per exemple Dash and Dot o apps de programació i disseny.

  Aprendran a controlar els moviments del robot a través de la programació dels diferents motors i sensors, tot això a través de reptes proposats. La temàtica d'aquest estiu serà "Un estiu de pel·lícula".

  Dins de l'equip cadascú té un rol concret que canvia cada dia (enginyer/a, ajudant d'enginyer/a, programador/a i comunicador/a). El divendres durant l'última hora es farà una presentació de projectes oberta als pares/mares i familiars dels participants per ensenyar el projecte final que ells/es mateixos/es hauran creat.

  Eines que fem servir: Robot de Lego Mindstorms NXT, PCs, iPad amb diferents apps (iMovie, WordPress, Youtube)

  Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari)

 • Activitat adreçada a nois i noies de 13 a 17 anys on en grups de 4, aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot de VEX® IQ. Els nois/es durant la setmana aniran coneixent i treballant els diferents sensor, motors i estructures, per tal d'arribar a controlar els moviments del robot. També aprendran a programar el comandament a distància amb el programa de software Modkit, un entorn de programació visual per blocs pensat per a fer entendre de manera més fàcil la programació. El divendres durant l'última hora es farà una presentació de projectes, on els equips de VEX acabaran competint col·laborativament fent un repte on demostraran les habilitats i els coneixements apresos durant la setmana. Aquesta última hora és oberta als pares/mares i familiars dels participants.

  Dins de l'equip cadascú té un rol concret que canvia cada dia (enginyer/a, ajudant d'enginyer/a, programador/a i comunicador/a).

  Eines que fem servir: Robot de Vex IQ, PCs, iPad amb diferents apps (iMovie, WordPress, Youtube)Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari)