Filtrar productes Showing the single result
Localització
Format del curs
Tema
Edat
  • Activitat adreçada a nois i noies de 13 a 17 anys on en grups de 4, aprendran a dissenyar, construir i programar el seu propi robot de VEX® IQ. Els nois/es durant la setmana aniran coneixent i treballant els diferents sensor, motors i estructures, per tal d'arribar a controlar els moviments del robot. També aprendran a programar el comandament a distància amb el programa de software Modkit, un entorn de programació visual per blocs pensat per a fer entendre de manera més fàcil la programació. El divendres durant l'última hora es farà una presentació de projectes, on els equips de VEX acabaran competint col·laborativament fent un repte on demostraran les habilitats i els coneixements apresos durant la setmana. Aquesta última hora és oberta als pares/mares i familiars dels participants.

    Dins de l'equip cadascú té un rol concret que canvia cada dia (enginyer/a, ajudant d'enginyer/a, programador/a i comunicador/a).

    Eines que fem servir: Robot de Vex IQ, PCs, iPad amb diferents apps (iMovie, WordPress, Youtube)Inclou: Samarreta del campus Pendrive per guardar-se els programes que hagin anat fent durant la setmana. Bossa de La Salle Campus Barcelona Dinar de dilluns a divendres al restaurant de La Salle Campus Barcelona (menú diari)