Us volem informar que ja hem obert inscripcions pels campus o casals d’estiu 2016 i que ja tenim més de 70 inscrits!

Aquest any, com a novetat cal destacar la introducció de reptes de robòtica totalment nous i encara més divertits, algun repte que haureu de superar amb els robots Dash and Dot i l’us de Unity per superar un repte del casal de videojocs del grup dels grans, una eina semiprofessional de creació de videojocs.

Si vols passar un estiu divertit, però també on aprenguis molt sobre robòtica, videojocs, treball en equip, cooperació i coordinació d’equips, programació, i les famoses STEAM (Ciències, matemàtiques, tecnologia, art i enginyeria) aquest és el teu campus, i a on millor que a dins de la Universitat de La Salle on els més petits disfrutaran d’un ambient “universitari” amb altres amics amb els mateixos interessos que ells.

A més, oferim el servei d’acollida de 8 a 9h on farem activitats també tecnològiques pels que arribin a primera hora!

No t’ho pensis més, reserva ja la teva plaça als ClauTIC Camp – casals de robòtica educativa i videojocs!